top of page

Mijn achtergrond

Ik ben mijn parcours in het hoger onderwijs in de exacte wetenschappen gestart. Na het afstuderen ben ik aan de slag gegaan aan de Ugent maar miste net die menselijke interactie in een labo. In de opleiding tot MBCT therapeut en tijdens mijn studie psychologie heb ik echt mijn passie gevonden. 

- Bachelor biomedische laboratorium technieken

- Cursus MBCT (CIVAS, 2023)

- Schakelprogramma/master klinische psychologie (2021-heden)

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Waar ik voor sta

Ik geloof sterk in de kracht van de geest en het vermogen van iedereen om positieve veranderingen in zijn leven aan te brengen. Met mijn expertise en ervaring in MBCT begeleid ik mensen in het begrijpen en beheersen van hun gedachten, emoties en gedragspatronen. Samen zullen we de diepere wortels van je uitdagingen verkennen en praktische tools ontwikkelen om veerkrachtig te reageren op stress, angst, depressie en andere levensuitdagingen.

Mijn benadering is open, waarbij ik mindfulness-oefeningen en wetenschappelijk onderbouwde technieken integreer om een evenwichtige geest-lichaam verbinding te bevorderen. Ik geloof dat door bewust aanwezig te zijn in het moment en aandacht te schenken aan onze gedachten, gevoelens en fysieke sensaties, we meer inzicht krijgen in onszelf en de wereld om ons heen.

Of je nu worstelt met stress, angst, zelfbeeld, relatieproblemen of een andere uitdaging, ik sta klaar om je te ondersteunen op jouw pad naar persoonlijke groei en welzijn. Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van vaardigheden en strategieën die je in staat stellen om met meer veerkracht en vreugde in het leven te staan.

bottom of page